top of page
Zoeken

Schrijfworkshop 8 februari: Onbewuste Verhalen

De schrijfworkshop op 8 februari gaat over de onbewuste verhalen die leven in je lichaam. De gevoelens en elementen die je tegenkomt in het creatieproces, in je leven, kunnen de brandstof worden voor je creaties zelf.


''De weg ernaartoe, IS de weg''


Ik heb gaandeweg ontdekt dat ik steeds bezig was met op een bepaald punt komen, voordat ik dan 'het' kon gaan creëren. Daardoor liep ik steeds weer tegen dezelfde muur en beperking aan. Ik kwam maar niet tot de vrije creatie waar ik naar verlangde. Ik kreeg geen woorden op papier, ik voelde steeds weer die weerstand of liet het er maar bij zitten. Tot ik een manier ontdekte om juist met die elementen die ik tegenkwam te gaan creëren. Deze manier van schrijven, en creëren, daar neem ik je tijdens deze workshop in mee.


Als je een nieuwsgierigheid hebt naar jezelf en schrijven ben je van harte welkom. Je hoeft geen ervaring te hebben met schrijven of dichten, maar het mag wel. Als je voelt dat dit bij je past, nodig ik je uit om je aan te melden. Je kunt ook eerst even kennismaken, geef dat gerust aan via een e-mail naar info@authentique.nu of bel even naar 0643219954.


Informatie

Schrijfworkshop Onbewuste Verhalen die leven in je lichaam

Datum: 8 februari om 19:30

Locatie: Centrum Alternatieve Geneeskunde, Voortsweg 204 in Enschede

Jouw investering voor deze workshop is 77,- euro.


Ik hoop je te ontmoeten op 8 februari!


Groetjes,

Lieke Zengerink


Wil je hiermee aan de slag, maar dan meer in het kader van fotografie of verbeelding? Kijk dan eens bij mijn andere evenement, het beeldend spreekuur op 4 februari: www.authentique.nu/post/beeldend-spreekuur-4-februari
22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page