Zoeken

Zelfliefde fotoshoot met verwennerij

Ineens besefte ik dat we op Valentijn stilstaan bij de liefde. Meestal de liefde die we voelen voor de ander. Hoe mooi zou het zijn om ook stil te staan bij de liefde voor onszelf, de relatie met onszelf? Zo werd dit idee geboren, in het thema zelfliefde. Een fotosessie in het teken van zelfliefde en omarming mét verwennerij.
Je leest in deze blog alles over dit concept.


Zelfliefde is de staat waarin je jezelf kan omarmen, in alles wat er is. Je voelt niet de noodzaak om ook maar iets aan jezelf te veranderen. Je houdt van jezelf zoals je bent, omdat je bent.

Dit zit allemaal in ons, die potentie om van onszelf te houden. Het is een proces, een proces wat je meeneemt naar de lagen van jezelf. Wat weerhoudt me van lief zijn voor mezelf, welke gevoelens en ladingen kom ik tegen? Om dit proces voor jou zichtbaar te maken, en hierin een stukje te kunnen helen heb ik dit concept gecreëerd.


Ik begeleid je op deze dag en we zoomen in op jouw levenspad. Ik help je om af te dalen naar je gevoel en in het moment aanwezig te kunnen zijn. Van te voren hebben we al contact gehad over de intentie van deze dag voor jou. Je kunt hier iets vertellen over de behoefte of het verlangen waarmee je deze sessie in stapt. Deze dag staat namelijk helemaal in het teken van Jou. Heerlijk toch?
De relatie met jezelf


De relatie met jezelf is het fundament van waaruit je de wereld in kunt. Het is ook misschien wel het meest lastige van de menselijke beproevingen; houden van jezelf en alles wat je tegenkomt. We duiken in deze sessie de diepte in op een hele zachte manier. Met de blik van een liefdevolle vriend(in) gaan we onderzoeken hoe dat is voor jou.


Dit kan gaan over het contact met je lichaam, je zelfbeeld, alsook de relaties in je leven of gebeurtenissen die je diep hebben geraakt en iets gedaan hebben in de relatie met jezelf. Hoe is die verbinding met jezelf, wat ben je hierop tegen gekomen? Op een vrije, ongedwongen en liefdevolle manier onderzoeken we dit thema. Je moet helemaal niets, en alles is vrij. Wil je dus graag dansen, bewegen, mediteren, of gewoon alleen maar zijn? Het is helemaal goed en welkom, je mag je impulsen volgen.


De locatie bepalen we samen, misschien wil je wel graag het contact met je lichaam onderzoeken in je eigen vertrouwde omgeving, of wil je graag de natuur in omdat je daar zo van houdt.


Ik ben er om je te begeleiden met afstem oefeningen, zachte confrontaties, prachtige authentieke beelden van verschillende kanten van jezelf, liefde om je mee te omarmen en de aanwezigheid en ruimte waarbinnen je jezelf kan ontmoeten.


Na afloop heb je een heerlijke ervaring opgedaan en jezelf een cadeau gegeven. Dit is direct al een daad van zelfliefde; zo mooi is dat! Ik ga aan de slag met jouw prachtige serie foto's en bewerk die zorgvuldig tot een mooie reportage. De mooiste foto laat ik afdrukken op Fine Art papier, en ik voeg een persoonlijke boodschap of gedicht toe aan jouw verwenpakket.

Je ontvangt dit heerlijke verwenpakket met een persoonlijke touch.

+ Hier zit ook een mooi kristal in, die je helpt om te verbinden met je hart en de liefde voor jezelf.

+ En een edelstenen scrub die je helpt tijd te nemen voor jezelf en contact te maken met je lichaam, en ook nog eens je huid verzorgt.


Samen is dit een heerlijk bad vol liefde en een verdieping in je proces. En je houdt er ook nog eens prachtige foto's aan over die laten zien wie jij bent.


Voel je een 'Ja' of ben je heel nieuwsgierig maar vind je het ook nog spannend? Voel je welkom om contact op te nemen, dat mag er helemaal zijn. Een kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend en daarna kun je rustig beslissen of dit iets is voor jou. Wil je graag meteen boeken? Dan kun je een e-mail sturen naar info@authentique.nu


Stel gerust je vragen onder dit bericht, of deel het met jouw vriendinnen.


Investering

De investering voor dit cadeau aan jezelf is €395,- Dit is inclusief: + begeleiding vooraf & tijdens de fotosessie + fotoreportage van alle mooiste beelden digitaal + Fine Art print & persoonlijke boodschap/gedicht + Verwenpakket met o.a. kristal & edelstenenscrub Exclusief reiskosten (€0,25 vergoeding per km, afhankelijk van de afstand)


Liefdevolle Groet,


Lieke ZengerinkDe foto's zijn zelfportretten bij mij thuis gemaakt voor het invoelen en verbeelden van wat dit concept voor mij betekend.


Hieronder deel ik wat ervaringen van vrouwen die je voorgingen met een fotosessie bij mij:''De sessie die ik bij Lieke deed is het mooiste kado dat ik mezelf in jaren gaf. Niet alleen heb ik nu ontzettend mooie foto's, ik kreeg zoveel meer door de ervaring op zich. Het is niet zo makkelijk te vatten, ik denk dat het gaat over diep van binnen ook voelen dat ik helemaal genoeg en goed ben zoals ik ben, en dat gevoel dat neem ik overal mee. Een dikke aanrader.'' - Lieve Proost

''We hadden al zo lang contact.....en toen was het moment daar.... Ik mocht Lieke eindelijk ontmoeten... de dag van mijn Soul journey. Vanaf het moment dat we het bos in liepen verdwenen we in een veilige bubbel. Een licht bubbel waarin ik gewoon kon zijn... wie ik werkelijk ben zonder oordeel , los latend van pijn, verdriet , oud zeer. Lieke fotografeert niet allen jouw lichaam, ze legt jouw ziel vast . Jouw werkelijke ik, jouw gevoel jouw schoonheid zie je terug in de foto's. Deze dame heeft magie in haar camera . Ik blijf het zeggen. Je voelt je veilig bij haar geaccepteerd , liefde en zoveel meer.... Ik ben blij dat ik je ken.... ik ben dankbaar voor deze reis.... Dit was een opening naar mijn ware ik niet meer langer verbergen. Mijn lichaam, mijn ziel, mijn power omarmen, de inner warrior die eruit mag komen wanneer nodig en acceptatie... tot in de diepste cel van mijn ziel. De zandloper liet het zand rustig stromen... maar voor ons was deze dag echt tijdloos.... Helemaal op gegaan in wat er mocht ontstaan... het was magisch! Lieve Lieke ik ben mega dankbaar dat jij één van de mensen bent die op mijn pad mocht komen. Deze dag is een mega aanrader! En wij lieve dame.... wij zien elkaar weer voor ons volgende magische shoot. Thank you''. - Maan Ritfeld

''Een boudoirsessie. Nooit gedacht dat ik dat nog eens zou gaan doen. Lieke zei van tevoren tegen mij: 'dat is echt een cadeautje voor jezelf'. Nou, ik spreek uit ervaring, dat is het!! Ik raad het iedereen aan. Ik heb niet echt een fotomodellenfiguur, (zoals de meeste van ons denk ik), maar wat was het een feestje. Lieke is er heel goed in om je op je gemak te laten voelen, ze zet precies de juiste sfeer neer. In het begin liet ze mij contact maken met de vrouw in mij. Slik, tranen. Maar dat moest er even uit. En toen was het: muziek er op en gaan. Wauw, de vrouw in mij kwam compleet tot leven. Ik stond in poses waarvan ik later dacht: heb ik dat gedaan? Dansen, je op en top vrouw voelen, blij zijn met jezelf en ja, zelfs blij met die buik. Voor mij was het een onvergetelijke dag. Dit gun ik elke vrouw. En zeker met zo'n mooie en fijne fotograaf als Lieke aan je zijde. Zij is voor mij een topper!!'' - Miriam

Voel je welkom met alles wat je bent.Voor meer van mijn werk kijk je op mijn website www.authentique.nu of bekijk je mijn portfolio www.authentique.nu/portfolio
51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven