top of page
Zoeken

Workshop Eigenwijs Fotograferen start in januari 2022

Bijgewerkt op: 18 jul. 2022


Workshop Eigenwijs Fotograferen

Ik ga het doen!! Een groepsworkshop starten!

Workshop Eigenwijs Fotograferen //

Je kunt je nu inschrijven, de groep start in Januari 2022.

Inschrijven via info@authentique.nu of bel naar 0643219954


In het kader van

''het enige wat je kunt overwinnen is de overtuiging dat je iets niet kan''

ga ik een workshop starten met een groep in januari.Achtergrond informatie

In 2016 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera om werkelijk geen idee te hebben wat ik met dit grote ding vol knopjes aan moest. Ik ben een echte autodidact - door vallen, opstaan, oefenen, veel doen & uitproberen leerde ik te fotograferen. Mijn missie was duidelijk; ik voel dat ik moet gaan vastleggen want de inspiratie STROOMT door me heen. Inmiddels is mijn grote passie uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf; Authentique. In mijn weg naar fotograferen op mijn eigen manier ben ik van alles tegen gekomen; en die kennis... die wil ik doorgeven!Ik neem je mee in een verhaal....

''Er was eens een meisje, het meisje was 2 jaar oud. Dit meisje keek vol nieuwsgierigheid de wereld in, ze was zo benieuwd naar alles wat er in de wereld te zien is. Zij keek met ogen die alles nog zagen. Haar vader noemde haar ook wel ''een eigenwijs ding''. Op vakantie in Italië bracht zij vier weken door in de natuur op een camping. Dit meisje keek haar ogen uit, wat was er veel te zien! Mensen die leven, bewegen, praten. Een andere cultuur.. en oeps, wat was ze soms verlegen. Durfde niet altijd te praten. Spelend in een badje valt haar speeltje op de grond. Haar moeder komt direct overeind om te helpen, maar woest roept het meisje haar toe: ''zelluf doen!!!!'' Haar moeder glimlacht en laat het meisje haar gang gaan. Ze worstelt en doet om erbij te komen, maar ze is van 1 ding zeker; ze gaat het zelluf doen!''

Dit meisje ben ik. Een meisje die graag dingen op haar eigen manier doet... het zat er al vroeg in, zou je kunnen zeggen. Binnenkort zal ik je nog wat meer over dit meisje vertellen. Maar nu vertel ik je eerst meer over de workshop eigenwijs fotograferen. Waarin je leert om het op jouw eigen manier te doen!Verwondering

Fotografie heeft mij verwondering gebracht. De verwondering van het kind die ik onderweg ergens was kwijt geraakt. Fotografie is een manier van kijken, je EIGEN manier van kijken. Het is een vorm van zelfexpressie, een manier om je te uiten.

''Maar hoe ga je nou om met AL die knopjes??? En moet ik dan al die moeilijke termen weten en leren???''

Nee hoor. We gaan de techniek induiken, zodat je alles manueel kunt fotograferen. Maar.. Je hoeft niet meer te weten dan de kennis die jij nodig hebt. Zoals ik het zie is de techniek een middel, een middel om datgene te kunnen maken wat jij ziet of in je hoofd hebt. Het is handig als je het onder de knie hebt, want dat geeft je creatieve vrijheid!


Dus ik neem je een aantal maanden lang mee in de wereld van verwondering, inspiratie, je eigen creativiteit ontdekken, de technische kant van fotografie, op een eenvoudige en praktische manier uitgelegd. We gaan ook direct oefenen zodat je het helemaal gaat begrijpen. Je leert je eigen manier van fotograferen en kennis onthouden aan, zodat het voor jou behapbaar blijft. Ik volg het tempo van de groep, en geef je na elke les naslagwerk en opdrachten mee naar huis.


En bovenal: HEEL VEEL PLEZIER! In het creëren van je eigen fotografieverhaal!

Alle informatie op een rijtje:


Locatie: Enschede

Startdatum: januari 2022 (exacte datum in overleg, nader te bepalen)

Maandelijks les, eerst theorie, dan direct praktijk (1 dag per maand)

Kosten: 85 euro per les.
Het aantal lessen zal afhangen van de groep en hoe snel het gaat. In ieder geval 4 lessen om de basis te leggen.

Geruime tijd om te oefenen tussendoor, en persoonlijke begeleiding vanuit huis Steun aan de groep, je leert van elkaar en helpt elkaar Een avontuur wat je leert over jezelf, over fotografie, over zelfexpressie en verwondering!

Hieronder vind je de flyer, je kunt deze downloaden en opslaan.

Wil je meer weten, kletsen over de inhoud van de workshop of je opgeven? Je kunt mailen naar info@authentique.nu of bel me op 0643219954 voor een gratis (kennismakings-)gesprek!

Liefs, Lieke Zengerink

www.authentique.nu info@authentique.nu

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page